Facebook  YouTube

Home2011

2011

Meggie - fotky z přelomu roku 2011 a 2012

 


 Meggie a Matýsek Kiss

 

  


 3. - 4. prosince 2011

...víkend strávený v rakouském Welsu. Po oba dva dny jsme se prezentovaly jak jinak než ve třídě mladých. Ačkoliv jsme byly ve třídě samy a pokaždé jsme byly ohodnoceny známkou Výborná s bezchybným posudkem, teprve až v neděli se nám podařilo získat jednoho CAJCe. Tímto jsme zahájily Junior Šampiona Rakouska !!!

 

 


24. listopadu 2011

Meggie oslavila své první narozeniny. Ani se mi nechce věřit tomu, jak ten čas šíleně letí. Když si vzpomenu, kde jsme byli před rokem a vyhlíželi "nějaké" to štěňátko.. Za tu dobu se hodně změnilo. Jsem ráda, že právě Meg je ta, která je součástí naší smečky. Povahově je skvělá!!

 

 

Megulíně jsem na oslavu připravila jako první chod hovězí masíčko s brokolicí a mrkvičkou, dále pak jako druhý chod tvarohový dort s jahodami, banánem a psíma piškotama. Ta si tak pochutnala, že se oblizovala až za ušima. Smile A talířek nebylo třeba ani umývat, jak jej do čista vyleštila.

 

                                                     

 

Následující den také proběhlo vážení, Meggie má 25,8 kg a nácvik postoje. Laughing 

 


16. listopadu 2011

Ve středu nás Meggie překvapila háráním, takže jsme raději následující víkend na výstavu do Nitry nejeli. A bylo ve hvězdách, jestli se pojede na výstavu začátkem prosince do rakouského Welsu...

 

 


5. - 6. listopadu 2011

Mezinárodní výstava psů - Praha 

 

V sobotu jsme vyrazili na poslední českou výstavu v tomto roce. Ve třídě mladých jsme si zaběhaly spolu s dalšími dvěma fenkami. Byly jsme opět ohodnoceny známkou Výborná 2 s tímto posudkem:

mladá ušlechtilá fena, souměrných proporcí, dosud ne zcela pevný hřbet, v pohybu výše nasazený ocas.

 

Další den jsme podnikli společné focení nás a Meggie v lese na Obůrce nad Blanskem.



říjen 2011

V tomto měsíci jsme o jednom víkendu v sobotu společně s pánečky od Jenny vyrazili lesem do nedalekých Petrovic na oběd. Počasí nám přálo a holky se pěkně vyblbly.

 

                                                                                  

 

             Meggie a já Kiss                                                              Meggie, Matýsek a nová výstavní psí bouda Smile

                          

 


8. října 2011

Mezinárodní výstava psů - České Budějovice

 

Bailey Agamysh "Meggie" - tř. mladých - Výborná 2 / 2

Tak jsem tu opět s další aktualitkou, kdy jsme se v brzkých ranních hodinách tohoto dne vydaly do Českých Budějovic na naši další výstavu. Počasi nám tentokrát nepřálo, docela se ochladilo a chvílemi pršelo.

 

Meggie byla ohodnocena následovně:

fenka středně silné kostry, správná fenčí hlava, správná horní i spodní linie, hrudník dostatečně hluboký odpovídající věku, správná mechanika pohybu, fenka se dobře prezentuje, povaha klidná.

Před vyřčením konečného výsledku sama paní rozhodčí přiznala, že byla při určení pořadí nerozhodná. Obě fenky se jí moc líbily a byly dobře předvedeny. I posudek měly hodně podobný. Nakonec ale rozhodl věk, tříměsíční rozdíl Wink a jak víme, každný měsíc dělá své..  

 

 

                


 září 2011

 Konečně jsem se odhodlala a vzala si na pár dní Meggie do práce. Většinu času strávila válením se na koberci a hledáním místa, kam by mohla ukrýt svoje kostičky a já mohla v klidu pracovat. Plusem bylo také překonání strachu z výtahu, kdy každou další jízdu byla sebejistější a více v pohodě. Smile

                 


   17. září 2011

Národní výstava psů - Brno

 

Bailey Agamysh "Meggie" - tř. mladých - Výborná 2 /5

rozhodčí: Blaž Kavčič (SLO)

  


10. - 11. září 2011

 Čekal nás opravdu nabitý ale příjemně strávený víkend.. Sobotní dopoledne jsme strávili na Vinohradech v Brně, kde jsme navštivili sestru Babette od Meggie, společně jsme také potrénovali běh v kruhu a postoj na zítřejší výstavu. Odpoledne následovala opět úžasná procházka lesem s našemi kamarádkami Šárkou a Jenny v Doubravici nad Svitavou.

 

Klubová výstava KCHVO

V neděli jsme se vydali směr Hluboká nad Vltavou na Klubovou výstavu. Byl to krásně strávený den, až na to sluníčko, toho bylo příliš..

Meggie si z velmi početné třídy mladých odnesla známku Výborná a moc hezký posudek:

9. měsíční fena, ještě ne zcela hotový jedinec, na svůj věk vypadá dobře, správně utvářený krk, dostatečný hrudník i předhrudí, prut správně nasazen i nesen, postoj, zaúhlení i mechanika bez vad.

 

               

 


 srpen 2011

Každou neděli chodíme na cvičák do Svitávky, kde jsme se seznámily s bezva holkami, Šárkou a její německou boxerkou Jennifer Energy Ginjan, se kterými pravidelně v týdnu podnikáme procházky a také společně trénujeme na výstavy. Holky si náramně rozumí a vyhrají si. Snad jim to přátelství dlouho vydrží... Mají moc hezké webové stránky.

 

                                                

 


 červenec 2011

 


červen 2011

 

 


 25. června 2011

Mezinárodní výstava psů - Brno

Tento den jsme se vydali na naši první výstavu v Brně, kde se Meg společně s pánečkem prezentovala ve třídě dorostu. V konkurenci spolu se sestrou Babette získala ohodnocení Velmi nadějná 1, Nejlepší dorost a moc hezký i když stručný posudek: dobrá anatomie i charakter.

Když jsme si pořizovali Meggie, o výstavách a ani o případném loveckém výcviku jsme moc nepřemýšleli, měla být především naším rodinným mazlíčkem. Na tuto výstavu jsem nás nahlásila úplně na poslední chvíli v květnu, kdy ještě prodlužovali termín pro případné přihlášení. Původně jsem měla v plánu jít v tomto termínu na kurz lymfatických masáží, ale nakonec jsem byla ráda, že jsem dala přednost účasti na výstavě.

V následujících dnech jsem začala plánovat další výstavu a také jsme začaly pravidelně trénovat výstavní postoj. Smile

 

 


 20. června 2011

Meggie a její nový pelech Smile

 

 


 19. května 2011

                               


duben 2011

 


 březen 2011

 


únor 2011

 


leden 2011

 

 


 ještě u maminky  


  

Go to top